Cunst

Cunst

De serie “Cunst” heeft een duidelijk thema: cocaïne en drugs. De werken getuigen van de constatering van het feit dat er veel drugs in de wereld gebruikt wordt en is bedoeld om tot nadenken te zetten hoe hier mee om te gaan. En dan met name om de factor geweld te elimineren. Door de meest gebruikte wikkels op een esthetische wijze op doek te plaatsen wordt er een aantrekkelijk beeld geschetst. Na enig door redeneren van de toeschouwer komen er meer associaties naar het drama en verhaal achter ieder onderdeel van het werk. Langzaam ontvouwt zich de gelaagdheid van ieder werk.

Verder >
Double Dutch

Double Dutch

DOUBLE DUTCH borduurt voort op de succesvolle serie CUNST met een hedendaagse twist op de herkenbare oer-Hollandse Delfts blauwe tegels. Door de gelaagdheid van de coke-envelopjes in combinatie met de blauwe afbeelding is er sprake van een interessant beeld: waar de tegel slechts ééndimensionaal is, wordt de afbeelding in DOUBLE DUTCH een 3D-ervaring.

Verder >
Cars

Cars

CARS is a new series of oils and sketches based on Marc’s love of creating car models. The series began life in the 1980s as a collection of quick sketches completed between jobs. Whenever Marc had a moment he would draw another model for a car. Slowly over time these sketches came to fill a thick folder. Ultimately Marc would send that folder to the Rietveld Art Academy as part of his application.

Verder >
Muurschilderingen

Muurschilderingen

Marc kan muurschilderingen verzorgen van 50 cm tot meters, van Realistisch tot cartoon, van romantisch tot pornografisch. Mail of bel voor prijsopgave.

Verder >
Dramatic Shapes

Dramatic Shapes

Deze driedimensionale werken zijn ontstaan vanuit mijn fascinatie voor licht en schaduw. Het is een abstracte vertaling van mijn mode en theater vormgeving achtergrond.

Verder >
DETAILS

DETAILS

oil on linnen 2003/2004 painted details of the human body and face

Verder >